Rode biet latkes met gerookte sprotfilet en roomkaas
Een aantal ingrediënten uit de Sparbag leverden deze heerlijk herfstige lunch op!...
Lees verderEen aantal ingrediënten uit de Sparbag leverden deze heerlijk herfstige lunch op!...
Lees verderDe herfst is. Tijd voor pompoen en comfortfood. Bij deze dan ook een super idee om mac & cheese te maken...
Lees verderOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Lees verderEen heerlijke zomerse twist op een Italiaanse klassieker met 'zoodles' in plaats van pasta....
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderEen fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderDacht je dat een Caesar salad vernoemd is naar Julius Caesar? Wrong!...
Lees verderWortelen kan je vanaf nu van top tot teen opeten met deze pesto van wortelloof....
Lees verderOh joy! Guilt-free pizza met een bodem op basis van bloemkool. ...
Lees verderOp zoek naar een snel klaar te maken apertiefhapje met en wow-effect? ...
Lees verderEen "Post-Pasen-Plan" voor je overschot aan pistolets!...
Lees verderEen smeuïge salade zonder mayonaise? Het bestaat!...
Lees verderIk combineerde een restje gekookte volkorenpasta met een paar lepeltjes pesto en wat kaas tot een hartige muffin. ...
Lees verderDe perfecte transitie van koud weer, naar de lente in de vorm van een lauwwarme salade....
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderGezonde pizza? Ja het bestaat! Met een bodem van polenta in plaats van deeg....
Lees verderStaat dat flesje Hoegaarden al een tijdje stof te vergaren? Probeer dan eens deze soep met witloof en Hoegaarden....
Lees verderMijn nieuwste ontdekking om sneetjes brood van een dag of twee oud op te gebruiken zijn deze hartige broodmuffins....
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderEen restje gratin dauphinois transformeer je in 20 minuten in een romige soep...
Lees verder