Karnejus pannenkoekjes met appelsiensap en karnemelk
Dikke flensjes met karnemelk en appelsiensap. Perfect voor en brunch!...
Lees verderDikke flensjes met karnemelk en appelsiensap. Perfect voor en brunch!...
Lees verderHeb je een halve pompoen en een restje puree op overschot? Waag je dan eens aan deze Italiaanse gnocchi met een...
Lees verderMijn nieuwste ontdekking om sneetjes brood van een dag of twee oud op te gebruiken zijn deze hartige broodmuffins....
Lees verderHeb je last van een herfstdip? Ga dan voor "Comfort in a bowl...
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderEen hartig recept voor gestoofd rabarber met een varkenskotelet en cidersaus....
Lees verderRisotto is een ideaal gerecht om wat restjes groenten in te verwerken. Mijn ijskast leverde een halve venkelknol en verse spinazie...
Lees verderAls vervolg op mijn tekort aan restje brood recepten een 'all time classic': De Croque monsieur. ...
Lees verderHeb je nog wat oudbakken brood over van tijdens de week en zin in een hartig ontbijt? Dan is deze Champignon...
Lees verderEen luie zondag thuis, geen zin om naar de bakker te gaan en zin in zoet...
Lees verderHeb je slechts een klein restje aardappelen of puree over en is het niet voldoende opnieuw als bijgerecht te serveren? Probeer...
Lees verderSpanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...
Lees verderVan een restje aardappelen of puree kan je ook een zoet dessert maken: Idaho potato cake!...
Lees verderHet is nog eens tijd voor een recept waarin je een overschotje pasta kwijt kan. Bijgevolg dus deze super eenvoudige bereiding...
Lees verderEen klein restje rijst kan perfect dienen als dessert in de vorm van wafels met een restje rijst....
Lees verderStaat dat potje ansjovis in olie al een tijdje in je ijskast? Geen nood, ze blijven wel een tijdje goed en...
Lees verderIk liet me in de supermarkt verleiden door een mooie bokaal glimmende perziken. Eet ik normaal nooit, maar denk dat het...
Lees verderHet is nog eens tijd voor wat lekkere dessert-inspiratie. Het is koud en mijn goesting voor warme koffie, thee en een...
Lees verderAf en toe krijg ik eens heel veel zin in hutsepot of stoemp met savooikool en dan schiet er van die...
Lees verder