Make the most out of your ingredients
title image

Indische rijstpudding

Indische rijstpudding

Empty the fridge - Indische rijstpudding

Nog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap.
Lekker, zowel warm als koud.

Voor een extra touch kan je de melk vervangen door kokosmelk.

Empty the fridge - Indische rijstpudding

Indische rijstpudding

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Dessert
Keuken Indisch
Porties 3 à 4

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  • Giet het beslag in een ingeboterde ovenschaal.
  • Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 180 °C en bak de rijstpudding gedurende 45 min.
  • Kijk of de pudding gaar is door een mes in de pudding te steken. Als het mes er proper uitkomt, is de rijstpudding gaar.
  • Je kan de rijstpudding warm of koud opdienen, met eventueel een beetje geklopte room.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment:
Recipe Rating