Make the most out of your ingredients
title image

Pasta alla Genovese

Pasta alla Genovese

Empty the Fridge - Pasta Genovese

Heb je recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over?

Presto! Nog wat pasta en parmezaan en je hebt alle ingrediënten voor een Pasta alla Genovese.

Als je zelf geen pesto wil maken kan je altijd een potje ready-made pesto gebruiken.

TIP: Als je geen restje aardappelen of bonen voorhanden hebt, kan je deze gewoon meekoken met de pasta en dan de rest van het recept volgen.

(bron beeld: shutterstock.com)

Recept Afdrukken

Pasta alla Genovese

Empty the Fridge - Pasta Genovese
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hoofdgerecht
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Maaltijd Hoofdgerecht
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Empty the Fridge - Pasta Genovese
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Kook de pasta volgens de voorgeschreven kooktijd gaar in een grote pot gezouten, kokend water.
  2. Voeg gedurende de laatste 2 à 3 min het restje boontjes en aardappelen door om deze op te warmen.
  3. Git alles samen af, maar houd 1 tas kookvocht bij.
  4. Doe de uitgelekte pasta terug in de pan en zet op laag vuur.
  5. Voeg het opgevangen kookvocht en de pesto toe en hussel alles nog zo’n 20 sec door elkaar.
  6. Serveer direct, eventueel met extra geraspte kaas.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: