juni 15, 2012
Brood kaas muffins
Hartige muffins gemaakt van oud brood en restjes kaas.
Lekker tussendoor of als hapje bij de aperitief
Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 25 minuten |
Porties |
|
|
|
Ingrediënten
- 7 sneden brood oud wit- of bruinbrood
- 65 gr hazelnoten
- 200 gr kaas oude kaas of geitenkaas
- 3 pijpajuin in ringetjes
- 4 zongedroogde tomaten fijn gesneden
- 3 ei(eren)
- 2 dl melk
- 1 dl olijfolie
- zout
Instructies
- Verkruimel het brood met met korst in een keukenrobot of met een deegrol in een diepvrieszak.
- Voeg de hazelnoten toe en maal alles fijn.
- Meng de kaas, eieren, melk en olijfolie tot een glad beslag.
- Voeg peper en zout, de pijpajuin en de zongedroogde tomaten toe.
- Vet een muffinvorm in en schep het beslag in de holtes.
- Bak de muffins in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende +/- 25 minuten goudbruin.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.