Zelf garam masala maken
De specerijen die je nodig hebt om een garam masala te maken vind je meestal wel in bulk. Of als je...
Lees verderDe specerijen die je nodig hebt om een garam masala te maken vind je meestal wel in bulk. Of als je...
Lees verderDal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...
Lees verderGhee: het Indische equivalent van geklaarde boter. Lactose-vrij en met een heerlijk nootachtige smaak...
Lees verderMaak snel en een pak goedkoper, je eigen chai latte met de inhoud van je kruidenrek. ...
Lees verderKruidig, zoet, een tikkeltje pikant en perfect voor bij pikante Indische gerechten...
Lees verderEen kruidige, droge curry gemaakt van de steeltjes en blaren van een bloemkool....
Lees verderEen mango lassi is de Indische variante van een milkshake met als grote verschil dat het een pak gezonder is. Zo'n...
Lees verderIk vind het altijd een uitdaging om een gezonde taart te bakken. Mijn meest recente experiment? Vegan griesmeeltaart met pruimen en...
Lees verderEen luie zondag thuis, geen zin om naar de bakker te gaan en zin in zoet...
Lees verderDeze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....
Lees verderJe restjes bloemkool een aardappel tover je zo om tot dit klassiek Indisch hapje....
Lees verderEen leuke om uit te proberen voor als je eens zelf een vegetarische Indische curry wil maken en genoeg melk in...
Lees verderBij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met...
Lees verderNog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap. Lekker, zowel warm als koud....
Lees verder