Make the most out of your ingredients

Archief

Indisch

Empty the Fridge - Dal paratha

Dal Paratha

Dal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van flatbread wil maken en super lekker. ...

Empty the fridge - Mango lassi

Indische mango lassi

Een mango lassi is de Indische variante van een milkshake met als grote verschil dat het een pak gezonder is. Zo'n lassi heb je trouwens snel gemakkelijk gemaakt van een overschotje mango en wat yoghurt. ...

Empty the fridge - Bombay potatoes

Bombay aardappelen

Deze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....

Empty the fridge - Paneer

Paneer

Een leuke om uit te proberen voor als je eens zelf een vegetarische Indische curry wil maken en genoeg melk in huis hebt....

Empty the fridge - Kormapasta

Kormapasta

Bij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met zowat één derde van mijn kruidenrek, bekwam ik deze Indische Korma pasta. De basis voor een Korma rundscurry...