Make the most out of your ingredients
title image

Brownies met rode biet

Brownies met rode biet

Empty the Fridge - Brownies met rode biet

Voor chocolate-lovers met een zwak voor rode biet…

De rode biet in de brownies, maakt ze lekker smeuïg!

Empty the Fridge - Brownies met rode biet

Brownies met rode biet

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Dessert
Keuken Amerikaans
Porties 24

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Meng de bloem, het bakpoeder, zout en het cacaopoeder door elkaar in een grote kom.
  • Meng in een aparte kom de eieren, boter, suiker, honing, rode biet en vanille essence door elkaar.
  • Voeg de natte ingrediënten bij de droge en meng ze tot je een smeuïg, maar vrij vast mengsel bekomt. Indien het deeg je te droog lijkt kan je een klein beetje van het vocht van de rode biet toevoegen (indien je van die voorgekookte, vacuüm verpakte hebt gekocht) of wat melk.
  • Meng tenslotte de stukjes chocolade en noten door het beslag.
  • Plaats gehoopte eetlepels van het beslag op een met bakpapier beklede bapklaat, ongeveer 2 cm uit elkaar.
  • Bak de brownies in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende 10 à 15 min. Als ze nog een klein beetje meegeven wanneer je erop duwt, zijn ze gaar.
Trefwoord koekjes, restje rode biet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment:
Recipe Rating