Heb je nog massaal veel kaas over van een kaas en wijn avond? Check dan snel deze bewaartips en recepten voor...
Continue ReadingWil jij deze kerst ook wat zuiniger, met minder overdaad en duurzamer, maar daarom niet minder feestelijk inzetten?...
Continue ReadingGuacamole zal je wel roepen als iemand je vraagt wat je best met een halve avocado doet. Maar er zijn originelere...
Continue ReadingHoog tijd voor een hulde aan deze zoete, kleverige lekkernij om restjes oud brood weg te werken. ...
Continue ReadingOp 23 november 2017 was ik kort te horen op Radio Nostalgie, want Empty the Fridge was dan het initiatief van...
Continue Reading40% van de tomatenoogst in Kenia wordt weggegooid! Dille en Kamille vond het hoog tijd om daar verandering in te brengen...
Continue ReadingVanaf nu prijkt er op mijn schouw een trofee voor het meest duurzame kookboek van 2017! Fijn om een dergelijke erkenning...
Continue ReadingTussen vrijdag 3/11 en Zondag 12/11 2017 vind je mij op de boekenberus te Antwerpen!...
Continue ReadingKoop je vaak verse ingrediënten, maar gooi je helaas ook vaak een groot deel weg? Wil je voedselverspilling voorkomen en creatief...
Continue ReadingKraakvers #3 @ De Roma, Borgerhout 18/11 van 11u30-13. Prijs: 2 euro pp ...
Continue ReadingSmaakt je soep of saus echt te zout? Probeer één van deze tips om je gerecht van de vuilbak te redden....
Continue ReadingOp zoek naar een nieuwe app voor op je smartpohne en tegelijkertijd voedselverspilling voorkomen? Check dan deze 5 restjes apps!...
Continue ReadingMijn interpretatie van de old-school vanillepudding met rozijnen en lange vingers....
Continue Reading6 kg citroenen = 6 liter limoncello = 6 recepten voor restjes citroenen...
Continue ReadingTepache is een gefermenteerde drank gemaakt van de schil en de schil van ananas, op smaak gebracht met bruine suiker en...
Continue ReadingHeb je nog wat zwart thee over? Gebruik de warme thee om gedroogde vruchten te weken voor deze kruidige cake....
Continue ReadingGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Continue ReadingEen recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar...
Continue Reading