Review: Heerlijke chaos van Simone van den Berg
Tegen een nieuw kookboek en dito inspiratie zeg ik natuurlijk nooit nee...
Continue ReadingTegen een nieuw kookboek en dito inspiratie zeg ik natuurlijk nooit nee...
Continue ReadingVorige week schoof ik aan tafel bij Rekub: een pop-up restaurant dat kookt met overschotten om voedselverspilling tegen te gaan....
Continue ReadingMaak je vaak teveel spaghetti klaar met restjes als gevolg? Bekijk dan snel deze lijst met de 9 leukste spaghettimeters....
Continue ReadingIk spendeerde een zondag aan de overs van de Dijle om met 14 toffe mensen, restjes en vers geplukte ingrediënten uit...
Continue ReadingIk ben niet zo zot van frietjes… “ Wat?!! Een Belg die niet van frietjes houdt! Daar komt misschien verandering in...
Continue ReadingLees snel verder voor de snelste, veiligste en gemakkelijkste manieren om bevroren vlees voedselveiling te ontdooien....
Continue ReadingIk ben zot van gember en heb dus altijd een groot stuk in mijn ijskast liggen. Ik gebruik het in stoofpotjes,...
Continue ReadingGa jij verharde bruine suiker fantiek te lijf met een stevig mes of saté-stok? Er zijn gemakkelijkere manieren om verharde bruine...
Continue ReadingEen kleine sneak-preview van wat er in seizoen is in mei en juni op vlak van groenten en fruit. ...
Continue ReadingIn februari zijn citrusvruchten zoals citroen, pompelmoes en appelsienen volop in seizoen. Ideaal want ondertussen kunnen we allemaal wel een vitamine...
Continue ReadingHier vind je een overzicht van ingrediënten die in oktober in seizoen zijn....
Continue Reading