Make the most out of your ingredients
title image

Verloren brood met verse fruit

Verloren brood met verse fruit

Empty the fridge - Verloren brood met vers fruit

Een klassieker onder de broodrestjes, maar met een beetje vers fruit ‘pimp’ je het tot een heerlijk ontbijt!

Recept Afdrukken

Verloren brood met verse fruit

Empty the fridge - Verloren brood met vers fruit
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Ontbijt
Keuken Belgisch
Moeilijkheidsgraad Beginner
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
Maaltijd Ontbijt
Keuken Belgisch
Moeilijkheidsgraad Beginner
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
Empty the fridge - Verloren brood met vers fruit
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng de melk met het ei, de kaneel en de suiker tot een glad beslag
  2. Snij het fruit in stukjes en zet opzij.
  3. Snij het brood in plakken van +/- 2 cm.
  4. Week het brood in het melk/ei-beslag. Zet ondertussen een pan op het vuur met een beetje boter.
  5. Bak de geweekte stukjes brood in de boter tot ze goudbruin zijn.
  6. Strooi een beetje bruine suiker over de bovenkant vooraleer je de plakjes omdraait om de andere zijde te bakken.
  7. Schik het verloren brood op een bord en werk af met het vers fruit en een beetje honing en/of poedersuiker naar smaak.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: