juli 11, 2012
Verloren brood met verse fruit
Een klassieker onder de broodrestjes, maar met een beetje vers fruit ‘pimp’ je het tot een heerlijk ontbijt!
Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 5 minuten |
Porties |
|
|
|
Instructies
- Meng de melk met het ei, de kaneel en de suiker tot een glad beslag
- Snij het fruit in stukjes en zet opzij.
- Snij het brood in plakken van +/- 2 cm.
- Week het brood in het melk/ei-beslag. Zet ondertussen een pan op het vuur met een beetje boter.
- Bak de geweekte stukjes brood in de boter tot ze goudbruin zijn.
- Strooi een beetje bruine suiker over de bovenkant vooraleer je de plakjes omdraait om de andere zijde te bakken.
- Schik het verloren brood op een bord en werk af met het vers fruit en een beetje honing en/of poedersuiker naar smaak.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.