juni 17, 2012
Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)
Een restje risotto van de vorige dag wordt in een handomdraai een lekker hapje…
TIP: Ook lekker met harissa-mayonaise, kruidenolie of pesto. Check het hoofdstuk sauzen en dips!
TIP: Heb je nog een restje mozzarella in je frigo? Snij de kaas in kleine blokjes in leg die in het midden van je risotto-bolletje vooraleer je het oprolt.
Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Porties |
|
|
|
Ingrediënten
- risotto
- bloem
- ei(eren)
- broodkruim
- plantaardige olie om te frituren
Instructies
- Draai balletjes van +/- 2,5 cm diameter van je overschot risotto.
- Rol de balletjes door bloem, vervolgens door het geklutste ei en dan door het broodkruim.
- Frituur ze in plantaardige olie tot ze goudbruin zijn.
- Meng een deel mayonaise met een deel wasabi en serveer dit erbij.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.