Make the most out of your ingredients
title image

Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)

Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)

Empty the fridge - Risottoballetjes

Een restje risotto van de vorige dag wordt in een handomdraai een lekker hapje…

TIP: Ook lekker met harissa-mayonaise, kruidenolie of pesto. Check het hoofdstuk sauzen en dips!
TIP: Heb je nog een restje mozzarella in je frigo? Snij de kaas in kleine blokjes in leg die in het midden van je risotto-bolletje vooraleer je het oprolt.

Recept Afdrukken

Arancini di riso (gefrituurde risottoballetjes)

Empty the fridge - Risottoballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hapje
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Maaltijd Hapje
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Empty the fridge - Risottoballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Instructies

  1. Draai balletjes van +/- 2,5 cm diameter van je overschot risotto.
  2. Rol de balletjes door bloem, vervolgens door het geklutste ei en dan door het broodkruim.
  3. Frituur ze in plantaardige olie tot ze goudbruin zijn.
  4. Meng een deel mayonaise met een deel wasabi en serveer dit erbij.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: