Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Beginner

Empty the fridge - Gebakken appeltjes
Gebakken appeltjes

Transformeer een verrimpelde appel in een lekkere topping voor op salades, boterhammen, desserts en nog veel meer...

Lees verder
Empty the Fridge - Gremolata
Gremolata

Gremolata dient normaal als garnering voor Ossobucco, maar is ook een smaakmaker van formaat voor allerlei andere bereidingen....

Lees verder
Pan con tomate

Pan con tomate is de klassieker onder de tapas en perfect om zowel oud brood als een restje tomatenpulp op te...

Lees verder
Empty the Fridge - Piadini
Piadini

Een piadina is een soort van plat brood dat traditioneel meestal belegd wordt met een zachte kaas, gerookte ham en rucola,...

Lees verder
Empty the fridge - Sangria
Sangria

Een heerlijke frisse drank voor bij een zomers etentje of barbecue...

Lees verder
Empty the fridge - Chimichurri saus
Chimichurri saus

Een Argentijnse klassieker bij gegrild vlees. Een heerlijk fris sausje, perfect voor het wegwerken van je restje peterselie....

Lees verder