Congee
Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderCongee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Lees verderHeb je hummus op overschot maar meer zin in een warm gerecht? Probeer dan zeker deze vegetarische pasta met hummus! Een...
Lees verderKool is één van de wintergroenten bij uitstek en dat heeft een reden, want kolen bevatten van nature veel vitamine D....
Lees verderTover een restje eendenborst, komkommer, tortilla's en hoisinsaus in 10 minuten om tot een heerlijk hapje!...
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderAziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...
Lees verderProbeer deze frisse, Aziatische salade eens. Perfect voor een picknick of barbecue....
Lees verderEen restje rijst met vlees, groenten, ei en chilipasta a.k.a. Koreaanse Bibimap Een lekker leftover recept voor warmere dagen...
Lees verderHeerlijk frisse salade van een restje Chinese kool & een halve mango. Perfect als verfrissend bijgerecht bij een pikante curry...
Lees verderEen Oosterse omelet met allerhande restjes (Aziatische) groenten en een lekker sausje....
Lees verder