Pickle van pompoen met appelsien, kardamon en salie
Snelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderTepache is een gefermenteerde drank gemaakt van de schil en de schil van ananas, op smaak gebracht met bruine suiker en...
Lees verderZin in koud Het overkomt me zelden, maar bij warm weer heb ik echt geen zin om in de keuken te staan....
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderHalve pakje speculooskoekjes op overschot? Maak er deze super easy, lekkere cheescake van!...
Lees verderEen varia aan restjes groenten in een pittige tomatensaus met couscous en yoghurt...
Lees verderKwestie van dat niemand uitgedroogd geraakt, met het eindelijk een semi-tropische weer in Belgenland: Homemade Ice Tea. De noodzakelijke ijskast-vondsten zijn citroenen...
Lees verderIk laat me op de markt altijd verleiden tot zo'n mooie bussel wortels die ik dan niet op krijg met verlepte/verschrompelde...
Lees verderProbeer met een restje verse ananas eens dit recept voor zoet-zure kip....
Lees verderIk slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...
Lees verderStaat er al een tijdje een flesje bruin bier in je kast stof te vergaren? Maak er dan eens bagels mee....
Lees verderGroentencurry is perfect om van een heel arsenaal groenterestjes een lekker stoofpotje te maken....
Lees verderEén van mijn favoriete soepen zowel in de winter als in de zomer. Lekker fris en pittig en perfect om een...
Lees verderEen restje biefstuk op overschot? Ga eens de Aziatische tour op met deze pittige salade van rundvlees!...
Lees verderEen heerlijke frisse drank voor bij een zomers etentje of barbecue...
Lees verderSuper recept voor als de bananen al wat veel bruine spikkeltjes hebben. Lekker als ontbijt met een beetje honing en yoghurt...
Lees verderDe klassieker voor het verwerken van je restje brood of koffiekoeken. Hier vind je een heel algemeen recept, maar 'pimpen' is toegestaan....
Lees verder