Make the most out of your ingredients
title image

Thai beef salad

Thai beef salad

Empty the fridge - Thai beef salad

Een restje biefstuk op overschot?

Ga eens de Aziatische tour op met deze pittige salade van rundsvlees!

TIP: Toevallig nog wat glasnoedels in je voorraadkast liggen? Dan zijn deze de perfecte aanvulling om van dit fris slaatje een volwaardige maaltijd te maken.

Recept Afdrukken

Thai beef salad

Empty the fridge - Thai beef salad
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Salade
Keuken Aziatisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Maaltijd Salade
Keuken Aziatisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Empty the fridge - Thai beef salad
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng de olie, vissaus, sojasaus, het limoensap, de chilipeper, gember en bruine suiker tot een dressing.
  2. Snijd het restje biefstuk in fijne reepjes en meng het vlees met de dressing. Zet apart.
  3. Schil de komkommer, snijd hem in 2, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne plakjes.
  4. Snijd de kersttomaatjes in 2.
  5. Snijd de ajuin in dunne ringen.
  6. Hak de munt in fijn en snijd de salade in hapklare stukken.
  7. Meng de de salade met de groenten en voeg als laatste het vlees met de dressing toe.
  8. Werk af met de verse koriander en munt en eventueel wat fijngehakte pindanoten.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: