Make the most out of your ingredients

Archief

citroensap

Empty the Fridge - Gerookte zalm spread

Gerookte zalm spread

Heb je nog een paar plakjes gerookte zalm over, maar zo net niet genoeg voor iedereen? Maak er deze super snelle gerookte zalm spread van....

Empty the Fridge - Yoghurt bosbessen koekjes

Yoghurt bosbessen koekjes

Ik heb mezelf schuldig gemaakt aan een van de oorzaken die vaak voedselverspilling tot gevolg hebben… je laten verleiden door een promotie!...

Empty the Fridge - Kalkoen Tetrazzini

Kalkoen Tetrazzini

'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en champignons....

Empty the fridge - Gebakken appeltjes

Gebakken appeltjes

Transformeer een verrimpelde appel in een lekkere topping voor op salades, boterhammen, desserts en nog veel meer...

Slaatje met geitenkaas, spek en appel

Mijn favoriete herfstsalade en eigenlijk super gemakkelijk om te maken. Een restje ontbijtspek wikkel je eenvoudigweg rond een grote homp geitenkaas, die je dan met een beetje honing in de oven gratineert....

Empty the fridge - Ice tea

Ice tea met Jasmijntee, citroen en munt

Kwestie van dat niemand uitgedroogd geraakt, met het eindelijk een semi-tropische weer in Belgenland: Homemade Ice Tea. De noodzakelijke ijskast-vondsten zijn citroenen en/of appelsienen & verse munt + zakjes thee...

Empty the Fridge - Fattoush

Fattoush

Een leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...

Empty the fridge - Kruidenboter

Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...