Make the most out of your ingredients
title image

Archief

basilicum

Empty the Fridge - Siciliaanse caponata
Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Lees verder
Penne à la greque

Penne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...

Lees verder
Empty the Fridge - Pasta Genovese
Pasta alla Genovese

Heb je toevallig recent pesto gemaakt van een restje verse basilicum? En heb je nu wat aardappelen en boontjes over? Presto! Pasta...

Lees verder
Empty the Fridge - Panzanella
Panzanella

Panzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....

Lees verder
Empty the fridge - Salsa verde
Salsa verde

Nog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...

Lees verder
Empty the fridge - Pasta alla norma
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....

Lees verder
Empty the Fridge - Pesto
Basilicumpesto

Staat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...

Lees verder