Make the most out of your ingredients

Spinazie met spek en pijnboompitten

Spinazie met spek en pijnboompitten

Empty the fridge - Spanazie met spek en pijnboompitten

Wat spekblokjes op overschot… Pimp er je spinazie mee.

De combinatie van spek en pijnboompitten geeft er een Italiaanse toets aan en is ideaal met bvb. een stukje vis.

Recept Afdrukken

Spinazie met spek en pijnboompitten

Empty the fridge - Spanazie met spek en pijnboompitten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Porties
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Porties
Empty the fridge - Spanazie met spek en pijnboompitten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Bak je restje spekblokjes of fijngesneden reepjes spek op in een beetje olijfolie.
  2. Voeg pijnboompitten toe en rooster deze mee.
  3. Laat de spek en pijnboompitten uitlekken op wat keukenpapier.
  4. Bak in dezelfde pan wat fijngesneden ajuin aan en voeg verse spinazie of ontdooide spinazie toe.
  5. Bak deze gedurende +/- 5 min en voeg op het laatste het spek en de pijnboompitten toe.
  6. Kruid met peper en zout naar smaak.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: