Make the most out of your ingredients

Ingrediënten

4 redenen waarom het een goed idee is om seizoensgebonden en lokaal te eten

1 1

Verklein je ecologische voetafdruk

2 2

Bespaar

3 3

Ga voor gezond

4 4

Eet gevarieerder

Eet volgens de seizoenen

Ontdek welke groenten en fruit in seizoen tijdens de lente, zomer, herfst en winter.

Seizoensgroenten lente - Empty the Fridge.png

Lente

De maand van de asperges en rabarber! Zorg dat je ze niet mist, want ze zijn er echt maar even…

lees meer
Seizoensgroenten zomer - Empty the Fridge.png

Zomer

Verwacht je aan een overvloed! Sappige tomaten die eindelijk eens wat smaak hebben, bergen courgettes, bessen, steenfruit … Het is er allemaal.

lees meer
Seizoensgroenten herfst - Empty the Fridge.png

Herfst

Tijd voor wortelgroente, stevige soepen en stoofpotjes.

Herfst = comfortfood!

lees meer
Seizoensgroenten winter - Empty the Fridge

Winter

Een beperkt aanbod, maar moeder natuur is erop voorzien. Eet zeker genoeg kolen, want ze bevatten van nature veel vitamine D. Ideaal voor de donkere wintermaanden.

lees meer

Seizoensberichten