Friday Market Find #2 – Selder
Selder tot de 3de
Een selder is groot. Je hebt er al soep van gemaakt, hem als rauwkost snack gegeten en gewokt? Dan nog blijft er veel van over. Bijgevolg dus voor Friday Market Find #2 – Selder ineens twee recepten en wat bewaartips.
- Dinner: Caponata
- Smaakmaker: Selderijzout
- Bewaartips
1. Caponata for dinner
Caponata is een beetje een combinatie tussen ratatouille en chutney waar je gemakkelijk een paar stengels selder in kwijt kan. Heerlijk bij visgerechten of als hapje. En Caponata blijft een week goed in de ijskast.
2. Smaakmaker: Selderijzout
Ik ben zot van selderijzout bij een blokje kaas. Mijn Selder friday market find was dus de uitgelezen kans om me aan de kunst van het zelf maken van selderijzout te wagen. Kunst is misschien wat veel gezegd, want het is super gemakkelijk.
Zelf selderijzout maken doe je dus zo >
Bekijk het recept voor:Selderijzout
|
|
3. Bewaartips
Nog altijd selder over?
Bekijk deze tips & tricks om je selder optimaal te bewaren >
Geen commentaren.