Staat dat flesje Hoegaarden al een tijdje stof te vergaren? Probeer dan eens deze soep met witloof en Hoegaarden....
Lees verderEen dessert met een restje pasta? Yes, you can!...
Lees verderEen heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....
Lees verderEentje voor die berg speculoos van met Sinterklaas toch een beetje te verkleinen. Een mousse gemaakt van speculoos....
Lees verderAspergetijd! Dus ligt er een bussel groene asperges in mijn ijskast.De steeltjes kan je gebruiken voor deze romige aspergesoep. ...
Lees verderVaak is de voorverpakte vis die je in de supermarkt koopt net iets teveel. Wat ik dan doe is de rauwe...
Lees verderEen van mijn favoriete tussendoortjes als ik een beetje honger heb en nog een overschotje feta heb liggen. Na een paar dagen...
Lees verderEen meloen blijft bij mij meestal voor de helft liggen en na en dag of 2 in de ijskast ziet...
Lees verderRecent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....
Lees verderRestje gekookte bloemkool of bloemkool in kaassaus? Maak er een lekker hapje van of dien deze bloemkool pakketjes op als bijgerecht...
Lees verderCroissants over van de uitgebreide zondagbrunch? Dit is een heerlijk recept voor een soort van broodpudding maar dan gemaakt met croissants...
Lees verderCroissants over van de uitgebreide zondagbrunch? Dit is een heerlijk recept voor een soort van broodpudding maar dan gemaakt met croissants...
Lees verder