Vlierbloesemsiroop
Eind mei, begin juni is de perfecte periode om zelf vlierbloesemsiroop te maken....
Lees verderEind mei, begin juni is de perfecte periode om zelf vlierbloesemsiroop te maken....
Lees verderDe specerijen die je nodig hebt om een garam masala te maken vind je meestal wel in bulk. Of als je...
Lees verderGebruik het vocht van kikkererwten om deze gemakkelijke vegan mayonaise te maken!...
Lees verderNa twee jaar experimenteren, een 30-tal batches en één workshop, mag ik (denk ik) van mezelf zeggen dat ik het azijn...
Lees verderGhee: het Indische equivalent van geklaarde boter. Lactose-vrij en met een heerlijk nootachtige smaak...
Lees verderMaak zelf azijn van overschotjes rode wijn....
Lees verderGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Lees verderSambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verderLaat zachte kruiden en vooral hun steeltjes niet langer verloren gaan en maak er deze fluo kruidenolie mee!...
Lees verderTeveel champignons, of worden ze al een beetje rimpelig? Volg dit recept en gebruik ze een andere keer....
Lees verder