Fromage fort
Dit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderDit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderGebruik restjes mosselen op in deze gemakkelijke pasta met mosselen witte wijn en tomaten. Klaar in 15 minuten!...
Lees verderHeb je al eens een Sangria op basis van witte wijn geprobeerd?...
Lees verderHeb je last van een herfstdip? Ga dan voor "Comfort in a bowl...
Lees verderDit pasta-recept is, zoals de titel al laat uitschijnen, een perfecte wegwerker voor kleine restjes van een aantal verschillende groenten....
Lees verderVlees en vis te samen lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar in sommige gevallen kan het echt super geslaagd zijn,...
Lees verderRisotto is een ideaal gerecht om wat restjes groenten in te verwerken. Mijn ijskast leverde een halve venkelknol en verse spinazie...
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderDruiven lijk ik precies nooit op te kunnen eten vooraleer ze een beetje 'plattekes' en bruin worden. Bij deze dus een lekkere...
Lees verderToegegeven, mij paleo-adept collega zal er wel voor iets tussen zitten, maar een halve bloemkool op overschot bracht me tot dit...
Lees verderVaak is de voorverpakte vis die je in de supermarkt koopt net iets teveel. Wat ik dan doe is de rauwe...
Lees verder'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk...
Lees verderEen ge-emptyde fridge op locatie. De ijskast van een vriendin bevatte gnocchi, zoete aardappels, 1 maïskolf, 1 avocado, zure room en een...
Lees verder