Make the most out of your ingredients

Archief

verse kruiden

Panzanella met pompoen spinazie en radicchio

Panzanella met pompoen spinazie en radicchio

Oudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden gescoord voor het zomerpudding dessert. Hij had me er echter zoveel meegeven dat ik nog massaal veel overhad. Deze Panzanella met pompoen spinazie en radicchio...

Empty the fridge - Spanakopita

Spanakopita

Spanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk brandnetel gebruikt, maar tenzij je zin hebt om je lokale park leeg te plukken, is spinazie de beste optie....

Empty the fridge - Kruidenzout

Kruidenzout

Mijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien. Jammer om hem dood te laten vriezen. Bij deze dus een Empty the fridge tip om met overschotjes verse kruiden een smaakbom te maken. Kruidenzout....

Empty the Fridge - Papilotte met vis en groenten

Papilotte met vis en groenten

'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk bvb. aan een papilotte met zalm of kip met allerlei groenten. Heerlijk vers en licht!...