Pastasalade met knolselder, prei en feta
Benieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderBenieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Lees verderEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderQuiche is een echte 'all-arounder' op het vlak van restjes. Voor dit recept gebruikte ik een halve pompoen, enkele reepjes...
Lees verderMaïskolven over van een barbecue of een restje maïs uit blik? Probeer dan eens deze maïskoekjes met verse kruiden....
Lees verderSpanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...
Lees verderMijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien....
Lees verder'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk...
Lees verderEen triple-empty-the-fridge recept!! Heb je gerookte zalm, aardappeltjes en of ricotta op overschot? Dan is dit een yummy winner!...
Lees verderOud stockbrood en nog wat restjes kruiden in huis? Met die recept sla je ineens 2 vliegen in 1 klap. Lekker...
Lees verder