juli 11, 2012
Gerookte zalm met ricotta en aardappeltjes
Een triple-empty-the-fridge recept!!
Heb je gerookte zalm, aardappeltjes en of ricotta op overschot? Dan is dit een yummy winner!
Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Porties |
|
|
|
Ingrediënten
- gerookte zalm
- aardappel(en) gekookt of gestoomd
- ricotta
- verse kruiden basilicum, peterselie, dille, ...
- citroen(en) zeste + sap
- rucola
- peper en zout
Instructies
- Meng je restje ricotta met peper en zout, olijfolie, gehakte verse kruiden (bvb. basilicum, peterselie, of dille), een klein beetje citroenzeste en -sap en chilivlokken.
- Warm je restje aardappelen op in de microgolf of stoom ze kort tot ze terug warm zijn (koud kan natuurlijk ook).
- Schik de aardappelen op een bord.
- Leg de gerookte zalm er tussen en werk af met een beetje rucola of andere salade en je ricotta sausje en doe er een beetje olijfolie & peper over.
- Ook lekker met een paar blokjes avocado en fijn gesneden ajuin erover.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.