Peterselie sambol
Sambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verderSambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verderEen hulde aan heerlijk, vlezige tomaten en basilicum....
Lees verderVele kleintjes maken één groot. Zo ook met de Marokkaanse visballetjes gemaakt van restjes witte vis....
Lees verderLekker weer + een overschotje boontjes & aardappelen = Salade Niçoise. Dat was toch alleszins de culinaire rekensom die ik maakte....
Lees verderDeze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....
Lees verderMijn favoriete herfstsalade en eigenlijk super gemakkelijk om te maken. Een restje ontbijtspek wikkel je eenvoudigweg rond een grote homp geitenkaas, die...
Lees verderKlinkt misschien raar, maar toch super lekker. Proberen gewoon!...
Lees verderAnsjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderEen leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...
Lees verderPanzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....
Lees verder'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk...
Lees verderVeel kalkoen over van het kerstdiner? Maak er snel een lekker lunch van....
Lees verderRecent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....
Lees verderEen restje kip of kaas tover je zo om tot een lekker pittig hapje of hoofdgerecht. Heerlijk met tomatensalsa en/of guacamole en...
Lees verderMaak een heerlijke salsa van je restjes tomaten en verse kruiden....
Lees verder