juli 22, 2012
Kaas of kip quesdillas met tomatensalsa
Een restje kip of kaas tover je zo om tot een lekker pittig hapje of hoofdgerecht.
Heerlijk met tomatensalsa en/of guacamole en een fris slaatje
TIPS
- Ik heb meestal wat tortilla’s over als ik Mexicaans gekookt heb. Ik vries ze in en als ik dan wat kaas op kip op overschot heb, maak ik deze quesadilla’s. En ze zijn super snel klaar!
- Blokjes paprika of een restje spinazie kan hier ook perfect tussen.
Prep Tijd | 5 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Porties |
|
|
|
Ingrediënten
- 1 1/2 tas kip reeds gekookt/gebakken en in reepjes
- 1 1/2 tassen kaas geraspt (liefst cheddar of oude kaas)
- 2/3 tas tomaten salsa
- 4 tortillawrap(s)
Instructies
- Meng de kaas, kip en een beetje salsa in een kom.
- Verdeel de vulling over de tortilla's en dek elke tortilla af met een tweede tortilla. Of leg de vulling over de helft van de tortilla en vouw ze dubbel.
- Bak de tortilla's in een tefal- of grillpan gedurende 2 à 3 minuten aan elke kant tot ze goudbruin en krokant zijn en de kaas gesmolten is.
- Snij de quesadilla's in partjes en serveer met de tomatensalsa.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.