april 30, 2020
Pickle van pompoen met appelsien, kardamon en salie
Snelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderGebruik het vocht van kikkererwten om deze gemakkelijke vegan mayonaise te maken!...
Lees verderNa twee jaar experimenteren, een 30-tal batches en één workshop, mag ik (denk ik) van mezelf zeggen dat ik het azijn...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderMaak zelf azijn van overschotjes rode wijn....
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderOp zoek naar een lekkere herfstsalade? ...
Lees verderGeblutste bosbessen en appels: de ideale chutney-combo...
Lees verder