Eat what makes you happy!
Ik wens jullie in het nieuwe jaar allemaal heerlijke smul-momenten, vegan of niet, met vrienden of alleen, vettig of gezond. 'Whatever...
Continue ReadingIk wens jullie in het nieuwe jaar allemaal heerlijke smul-momenten, vegan of niet, met vrienden of alleen, vettig of gezond. 'Whatever...
Continue ReadingTraditiegetrouw vraagt de blog om een round-up van restjes recepten van de plek waar ik naartoe ga....
Continue ReadingBekijk deze tips om zo optimaal mogelijk boodschappen te doen tijdens de Feestdagen en voorkom voedselverspilling....
Continue ReadingIk ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om...
Continue ReadingBen je nog op zoek naar een leuk, zerowaste kerstcadeau? Dan is klean kanteen een goede kansmaker...
Continue ReadingBen je de afvalberg ook zo beu? Probeer dan eens zelf havermelk te maken. Super easy en goedkoop!...
Continue ReadingMaak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Continue ReadingAls je voedselverspilling wil tegengaan en koken met verse ingrediënten, dan is dit beslist iets voor jou!...
Continue Reading[vc_row][vc_column][vc_column_text]In november van dit jaar staat er nog een workshop in de reeks koken met restjes gepland. Deze keer in samenwerking...
Continue ReadingHeb je een klein overschotje bloemkool in kaassaus? Niet weggooien, want je kan er deze heerlijke kroketjes van maken. ...
Continue ReadingVind je elke week gezond eten op tafel toveren voor jou en je gezin al een uitdaging genoeg en zijn overschotjes...
Continue ReadingMaak zelf azijn van overschotjes rode wijn....
Continue ReadingMigas, een Portugees restjes-recept obv oudbakken brood en chorizo. ...
Continue ReadingIn november en december 2018 kan je Empty the Fridge bijna elke week vinden in Lokaal 25 op ‘t Sint Andries....
Continue ReadingEen paar weken geleden was ik uitgenodigd voor het Lidl duurzame vis dinner op Dinner on the lake. Een heerlijk menu...
Continue ReadingProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Continue ReadingIk bracht een paar weken terug een bezoekje aan Genk om de tentoonstelling van Tim Burton in de C-mine te bekijken....
Continue ReadingEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Continue ReadingMaak een Zomer Piccalilly met seizoensgroente en -fruit. Restjes galore!...
Continue Reading