Make the most out of your ingredients
title image

Duurzame vis van Lidl

Duurzame vis van Lidl

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor het Lidl duurzame vis dinner op Dinner on the lake. Een heerlijk menu op een fantastische locatie en bovendien op en top duurzaam.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn mening over de Lidl supermarkten moet herzien. Ik associeerde de supermarktketen altijd met goedkoop en bijgevolg middelmatig van kwaliteit. Ik heb mezelf betrapt op een ‘shop vooroordeel’, want niets blijkt minder waar. Lidl timmert al een paar jaar hard aan de weg naar een zo duurzaam mogelijk assortiment met gecertifieerde producten van een hoge kwaliteit. En hun duurzaam visbeleid maakt daar ook deel van uit.

Duurzame vis van Lidl

En het duurzame vis dinner was daar zeker het bewijs van. We kregen heerlijk hapjes voorgeschoteld zoals o.a. kabeljauw kroketjes, gegratineerde mosseltjes en koolvis met tzatziki. Bij de hoofdgerechten was de couscous salade met scampi’s mijn favoriet, maar ook de op cederhout gegaarde zalm was zeker de moeite. En de frisse, witte bio wijn paste er perfect bij.

Dinner on the lake

Al bij al een super geslaagde avond, onder andere ook door de prachtige locatie. Het gebeurt niet alle dagen dat je toekomt aan een ‘spooky’ bosweggetje en dan vervolgens aan een prachtige vijver belandt. Na de aperitief ‘on land’ werden we met een bootje naar het drijvende restaurant in het midden van de vijver gebracht.  Een top locatie die en geslaagd diner net nog dat tikkeltje extra gaf.

Geen commentaren.
Laat een bericht na: