Sneak peak – opening Brouwerij de Koninck
Meer dan een jaar fietste ik er elke dag langs na mijn werk en zag ik de verbouwingen gestaag vorderen, dus...
Continue ReadingMeer dan een jaar fietste ik er elke dag langs na mijn werk en zag ik de verbouwingen gestaag vorderen, dus...
Continue ReadingEén van de beste manieren om ontspannen de week door te komen en restjes te voorkomen, is je maaltijden te plannen....
Continue ReadingMet een restje koffie kan je zoveel meer dan enkel een iced coffee maken!...
Continue ReadingEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Continue ReadingVoor de 2de editie van het overschottendiner gaat Empty the Fridge in de potten roeren. Een vegetarisch buffet en dessert, kraakvers...
Continue ReadingEen heerlijke lunch-burger in 5 stappen!...
Continue Reading3 vereisten om te composteren in een appartement of kleine buitenruimte....
Continue ReadingZin in een Zomers dessert én een restje brood en platte aardbeien opgebruiken? Check!...
Continue ReadingRestje varkensvlees wordt lekker vettige rillette. Een perfect hapje!...
Continue Reading16 toprecepten om vlierbessen langer te bewaren ermee te bakken en zelfs gezond te blijven!...
Continue ReadingEen heerlijke zomerse twist op een Italiaanse klassieker met 'zoodles' in plaats van pasta....
Continue ReadingVoorkom een harde brok honing met één van deze tips....
Continue ReadingVind je gewoon water maar wat saai, maar is frisdrank met de vele suiker geen optie? Probeer dan eens één van...
Continue ReadingHeerlijke pizza in 15 minuten en volledig gemaakt van restjes? Check!...
Continue ReadingDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Continue ReadingHeb je een moestuin of ben je geabonneerd op een #csa groentepakket en weet je geen raad met al die courgettes,...
Continue ReadingMaak van een paar dagen oude rosé en overrijpe perziken deze heerlijke sorbet!...
Continue ReadingVorige week schoof ik aan tafel bij Rekub: een pop-up restaurant dat kookt met overschotten om voedselverspilling tegen te gaan....
Continue ReadingWarm weer= fruit dat sneller bederft & tijd voor koude drankjes Empty the Fridge hack: Bessenblokjes Bederft je vers fruit met dit warme...
Continue Reading