Make the most out of your ingredients

Archief

tomaten

Empty the fridge - Salade nicoise

Salade Niçoise

Lekker weer + een overschotje boontjes & aardappelen = Salade Niçoise. Dat was toch alleszins de culinaire rekensom die ik maakte. ...

Empty the fridge - Bombay potatoes

Bombay aardappelen

Deze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....

Slaatje met geitenkaas, spek en appel

Mijn favoriete herfstsalade en eigenlijk super gemakkelijk om te maken. Een restje ontbijtspek wikkel je eenvoudigweg rond een grote homp geitenkaas, die je dan met een beetje honing in de oven gratineert....

Empty the Fridge - Pizzaiola saus

Pizzaiola saus

Ansjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een heerlijk saus waar je alle 2 in kwijt kan!...

Empty the Fridge - Fattoush

Fattoush

Een leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...

Empty the Fridge - Panzanella

Panzanella

Panzanella of panmolle is een populaire, Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood & tomaten....

Empty the Fridge - Papilotte met vis en groenten

Papilotte met vis en groenten

'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk bvb. aan een papilotte met zalm of kip met allerlei groenten. Heerlijk vers en licht!...

Empty the fridge - Kaastaart

Hartige kaastaart

Recent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....