december 18, 2013
Speculoosmousse
Een Empty the fridge recept om die berg speculoos van met Sinterklaas toch een beetje te verkleinen… speculoosmousse.
Gemakkelijk en snel te maken, maar niet het meest lijn-vriendelijke dessert.
TIP: Om de speculoosmousse nog wat extra smaak te geven kan je er een scheutje koude koffie aan toevoegen.
Speculoosmousse
Instructies
- Verkruimel het speculoos en giet er de room over. Laat dit even staan tot de speculoos zacht is.
- Klop het eiwit stijf en voeg het bij de suiker.
- Klop het room speculoos-mengsel stijf.
- Schep de eiwitten onder de opgeklopte speculoos-room.
- Schep de mousse in potjes en laat ze drie uur opstijven in de koelkast.
- Dien zo op of verkruimel er nog een beetje speculoos bovenop voor een beetje crunch.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments