Make the most out of your ingredients

Speculoosmousse

Speculoosmousse

Empty the fridge - Speculoosmousse

Een Empty the fridge recept om die berg speculoos van met Sinterklaas toch een beetje te verkleinen… speculoosmousse.

Gemakkelijk en snel te maken, maar niet het meest lijn-vriendelijke dessert.

TIP: Om de speculoosmousse nog wat extra smaak te geven kan je er een scheutje koude koffie aan toevoegen.

Speculoosmousse

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 3 uur 20 minuten
Gang Dessert
Keuken Belgisch
Porties 4 à 6

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Verkruimel het speculoos en giet er de room over. Laat dit even staan tot de speculoos zacht is.
  • Klop het eiwit stijf en voeg het bij de suiker.
  • Klop het room speculoos-mengsel stijf.
  • Schep de eiwitten onder de opgeklopte speculoos-room.
  • Schep de mousse in potjes en laat ze drie uur opstijven in de koelkast.
  • Dien zo op of verkruimel er nog een beetje speculoos bovenop voor een beetje crunch.
Recept afdrukken Pin recept
Geen commentaren
Laat een bericht achter
Receptbeoordeling