Croutons zijn heerlijk in bvb een ceasarsalad, ajuin- of erwtensoep, …
En wat kan je nog meer doen met croutons? Kijk onderaan…
TIP: Als je de croutons in een luchtdichte doos stopt kun je ze tot twee weken bewaren.
Recept Afdrukken
Croutons (met knoflook)
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Instructies
Snijd het brood in blokjes van +/- 1 cm en leg de croutons op een bakplaat met bakpapier.
Pers de teentje look en meng ze met de olijfolie en het zout.
Snij de korstjes van het oude brood en bestrijk de 2 kanten met het olijfolie mengsel.
Bak de croutons 45 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C of tot ze goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen en enjoy!
Geen commentaren.