Pickle van pompoen met appelsien, kardamon en salie
Snelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderEen veggieburger die op vlees lijkt? Hell yeah...
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderGezonde pindakaas? Lekker vals spelen met een restje pompoen....
Lees verderOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderHeb je een halve pompoen en een restje puree op overschot? Waag je dan eens aan deze Italiaanse gnocchi met een...
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderQuiche is een echte 'all-arounder' op het vlak van restjes. Voor dit recept gebruikte ik een halve pompoen, enkele reepjes...
Lees verderEen klein restje veldsla - net te weinig voor een slaatje - bracht met op het idee van deze veldslapesto....
Lees verderAls vervolg op de tips over wat je kan doen met een restje quinoa: Gratin van quinoa en pompoen. In...
Lees verderEentje in navolging van de pompoen-mania van Haloween: Geroosterde pompoenpitten....
Lees verder