Pappa al Pomodoro (Tomatensoep met brood)
Een hulde aan heerlijk, vlezige tomaten en basilicum....
Continue ReadingEen hulde aan heerlijk, vlezige tomaten en basilicum....
Continue ReadingTover een restje eendenborst, komkommer, tortilla's en hoisinsaus in 10 minuten om tot een heerlijk hapje!...
Continue ReadingTref jij in je ijskast steeds weer wakke of verschrompelde champignons aan? Hoog tijd voor deze 5 tips dan!...
Continue ReadingNep lemon curd op basis van Imperial vanillepudding. Bijna 'the real deal' en heerlijk tussen een polentataart. ...
Continue ReadingDe herfst is. Tijd voor pompoen en comfortfood. Bij deze dan ook een super idee om mac & cheese te maken...
Continue ReadingEen gemakkelijk recept voor wie snel een gezond én zoet ontbijt wil....
Continue ReadingHeb je een blik tomaten geopend en slechts de helft opgebruikt? De vraag die zich dan misschien stelt...
Continue ReadingEen op en top New Yorker dessert met je eigen twist? Gebruik je favoriete koekjes voor de korst!...
Continue ReadingBij de chique wijk van New York hoort natuurlijk een cocktail! ...
Continue ReadingBij een bezoek aan de 'old-school' lunapark zoals op Coney Island, hoort natuurlijk junkfood....
Continue ReadingLittle Italy doet met direct denken aan de maffia, Al Pacino, te dikke, kalende mannen met witte 'marcelekes' een een Italiaanse...
Continue ReadingTijdens mijn herfst-trip naar New York, schotel ik jullie telkens een American classic voor, gelinkt aan een bepaalde wijk....
Continue ReadingEen nieuw seizoen is in aantocht. De herfst wordt niet door iedereen goed onthaald, maar ik hou er van. Lekker knus,...
Continue ReadingBakparels komen goed van pas als vaak taarten of quiches bakt. Maar...
Continue ReadingKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Continue ReadingEen kruidige, droge curry gemaakt van de steeltjes en blaren van een bloemkool....
Continue ReadingNog één post over het Overschottendiner en dan zwijg ik er (voorlopig) over. Het overschottendiner #2 in a nutshell? Een top locatie in...
Continue ReadingOp zoek naar een gezonde, suikervrije snack gemaakt van restjes fruit?...
Continue ReadingOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Continue Reading