december 20, 2013
Wasabipuree
Een heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree.
Als je zoals mij bent, heb je ooit het ambitieuze plan gehad om zelf sushi te maken, bijgevolg allerlei ingrediënten in huis gehaald, je niet gerealiseerd hoeveel werk die sushi wel is en nu nog van alles over.
Ligt die tube wasabi sindsdien zielig ergens in een bakje in de ijskast?
Empty the Fridge to the rescue!
Wasabipuree is super lekker bij vis.
TIP: Je kan er eventueel ook wat gekookte erwtjes (of een restje) onder mengen. Dan wordt de puree nog feller van kleur.
(bron beeld: www.shutterstock.com)
Wasabipuree
Ingrediënten
- 400 gram aardappel(en)
- 2 TL wasabi
- 125 ml room
- 2 pijpajuin fijngesnipperd
- 50 gram boter
Instructies
- Maak puree zoals je dat normaal zou doen met room, boter en gekruid met peper en zout.
- Meng de wasabi met een beetje room en roer deze onder de puree.
- Meng de fijngesnipperde pijpajuin erdoor en dien op met je vis of vlees.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments