Make the most out of your ingredients

Croutons (met knoflook)

Croutons (met knoflook)

Empty the Fridge - Croutons

Croutons zijn heerlijk in bvb een ceasarsalad, ajuin- of erwtensoep, …

Check ook ons recept met pasta en broodkruim!

En wat kan je nog meer doen met croutons? Kijk onderaan…

TIP: Als je de croutons in een luchtdichte doos stopt kun je ze tot twee weken bewaren.

Croutons (met knoflook)

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten
Keuken Frans

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Snijd het brood in blokjes van +/- 1 cm en leg de croutons op een bakplaat met bakpapier.
  • Pers de teentje look en meng ze met de olijfolie en het zout.
  • Snij de korstjes van het oude brood en bestrijk de 2 kanten met het olijfolie mengsel.
  • Bak de croutons 45 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C of tot ze goudbruin zijn.
  • Laat ze afkoelen en enjoy!
Recept afdrukken Pin recept
Geen commentaren
Laat een bericht achter
Receptbeoordeling