Make the most out of your ingredients
title image

Kormapasta

Kormapasta

Empty the fridge - Kormapasta

Bij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met zowat één derde van mijn kruidenrek, bekwam ik deze Indische Korma pasta.

De basis voor een Korma rundscurry…

Bewaartips

  • Je kan de currypasta tot ongeveer 1 maand in je ijskast bewaren in een luchtdichte bokaal met een laagje olie over de pasta.
  • Of 3 maanden in de diepvries.
Empty the fridge - Kormapasta

Kormapasta

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Saus
Keuken Indisch
Porties 1 tas

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Rooster de komijnzaadjes gedurende 1 à 2 minuten in een pan op een middelmatig vuur.
  • Maal de geroosterde komijnzaadjes, cashewnoten, tomatenpuree, verse koriander, knoflook, kokosnoot, garam massala, gember, gemalen koriander, paprikapoeder en tumeric in een vijzel of blender tot een grove textuur.
  • Voeg de olie toe en mix verder tot je een gladde pasta bekomt.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment:
Recipe Rating