Pasta met mosselen, witte wijn en tomaten
Gebruik restjes mosselen op in deze gemakkelijke pasta met mosselen witte wijn en tomaten. Klaar in 15 minuten!...
Lees verderGebruik restjes mosselen op in deze gemakkelijke pasta met mosselen witte wijn en tomaten. Klaar in 15 minuten!...
Lees verderRestje varkensvlees wordt lekker vettige rillette. Een perfect hapje!...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderHeb je nog wat oudbakken brood over van tijdens de week en zin in een hartig ontbijt? Dan is deze Champignon...
Lees verderPangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...
Lees verderVaak is de voorverpakte vis die je in de supermarkt koopt net iets teveel. Wat ik dan doe is de rauwe...
Lees verderHeb je nog een hele hoop knol- en wortelgroenten in je ijskast liggen, maar zo net niet genoeg om één variëteit...
Lees verderHeb je wat teveel paprika's in huis en worden ze al een beetje rimpelig? Leg ze dan in in olijfolie. Een ideaal...
Lees verderIk trek regelmatig een fles wijn open, drink er een glas of 2 van en ben dan de rest van de...
Lees verder