Make the most out of your ingredients
title image

Panzanella

Panzanella

Empty the Fridge - Panzanella

Panzanella of panmolle is een populaire,  Florentijnse zomersalade gemaakt van oudbakken brood en tomaten.

Als je geen oud brood in huis hebt, maar wel nog vers stockbrood of ciabatta kan je dat altijd even in de oven leggen om te drogen.

Een restje rucola kan je perfect toevoegen aan onderstaand recept.

Empty the Fridge - Panzanella

Panzanella

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 45 minuten
Porties 2

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten door elkaar in een grote kom.
  • Laat de Panzanella min. 30 min, maximaal 12uur marineren. (Best niet in de ijskast, want dat worden de tomaten wat platekes).
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment:
Recipe Rating