Little Italy en de meatball sub!
Little Italy doet met direct denken aan de maffia, Al Pacino, te dikke, kalende mannen met witte ‘marcelekes’ een een Italiaanse Mama met een forse boezem die pasta staat te koken. Ronddraaiende pizza’s, liters tomatensaus, slechte chianti, tiramisu en bergen pasta!
De meatball sub mag dan ook niet ontbreken voor wanneer er net iets te enthousiast gehaktballetjes werden gedraaid.
De meatball sub is perfect anti-kater materiaal.
- Een broodje ge-topt met gehaktballetjes in tomatensaus.
- Veel geraspte kaas erover en gegratineerd onder de grill.
- Rucola erover.
- En ‘fries on the side’.
Recept Afdrukken
Meatball sub
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Instructies
Warm je restje balletjes in tomatensaus op.
Schep de balletjes tussen een baguette of ciabatta en top met geraspte kaas.
Laat de kaas onder de grill gratineren tot de ze mooi gesmolten is.
Strooi er wat rucola of basilicum over en serveer met frietjes.
Geen commentaren.