Een bananenomelet is één van mijn favoriete ontbijtreceptjes voor wanneer het snel moet gaan en ik nog gespikkelde bananen heb liggen.
Super easy en lekker voor als je iets zoet, doch gezond voor ontbijt wil.
Bananenomelet in een handomdraai
- Prak de banaan.
- Voeg 2 eieren en een beetje amandelpoeder toe.
- Bak in de pan met een beetje kokosolie.
- Serveer met honing, agave of maple syrup voor als je de bananenomelet nog zoeter wil.
- Top eventueel met wat verse bosbessen of ander fruit.
Recept Afdrukken
Bananenomelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Instructies
-
Voeg 2 eieren en een beetje amandelpoeder toe.
Smelt de kokosolie in een niet te grote pan en giet het banaan/ei-mengsel erin.
Bak de omelet +/- 4 minuten aan 1 kant en draai hem vervolgens om.
Bak de andere kant tot de omelet gaar is en een goudbruin kleurtje heeft.
Serveer met honing, agave of maple syrup voor als je de bananenomelet nog zoeter wil. Top eventueel met wat verse bosbessen of ander fruit.
Geen commentaren.