Make the most out of your ingredients
title image

Bananenomelet

Bananenomelet

Empty the Fridge - Bananenomelet

Een bananenomelet is één van mijn favoriete ontbijtreceptjes voor wanneer het snel moet gaan en ik nog gespikkelde bananen heb liggen.

Super easy en lekker voor als je iets zoet, doch gezond voor ontbijt wil.

Bananenomelet in een handomdraai

  • Prak de banaan.
  • Voeg 2 eieren en een beetje amandelpoeder toe.
  • Bak in de pan met een beetje kokosolie.
  • Serveer met honing, agave of maple syrup voor als je de bananenomelet nog zoeter wil.
  • Top eventueel met wat verse bosbessen of ander fruit.

 

Recept Afdrukken

Bananenomelet

Empty the Fridge - Bananenomelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Ontbijt
Keuken Paleo
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 2 minuten
Kook Tijd 8 minuten
Porties
omelet
Maaltijd Ontbijt
Keuken Paleo
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 2 minuten
Kook Tijd 8 minuten
Porties
omelet
Empty the Fridge - Bananenomelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Prak de banaan.
  2. Voeg 2 eieren en een beetje amandelpoeder toe.
  3. Smelt de kokosolie in een niet te grote pan en giet het banaan/ei-mengsel erin.
  4. Bak de omelet +/- 4 minuten aan 1 kant en draai hem vervolgens om.
  5. Bak de andere kant tot de omelet gaar is en een goudbruin kleurtje heeft.
  6. Serveer met honing, agave of maple syrup voor als je de bananenomelet nog zoeter wil. Top eventueel met wat verse bosbessen of ander fruit.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: