Make the most out of your ingredients
title image

Foodpoetry: Easy-Boiled rice

Foodpoetry: Easy-Boiled rice

Video nummer twee van de reeks Foodpoetry is er!

Deze keer gingen ik en Joseph van Verse maker productions aan de slag met één van zijn eigen gedicht creaties.

Easy-Boiled rice

Tijdens een gesprek over de reis die ik naar Thailand maakte, vertelde hij over de tijd dat hij er woonde en ’s ochtends vaak een stomende, extreem pikante congee ging eten bij een oud vrouwtje die een mini restaurant had bij hem in de buurt. Mijn herinnering aan de Thaise congee was gelijkaardig en zo was al snel beslist waar we onze tweede video aan gingen wijden.

Empty the Fridge - Congee 2
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Aziatisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Bekijk het recept voor:Congee
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Aziatisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Bekijk het recept voor:Congee
Empty the Fridge - Congee 2

 

Joseph schreef in no-time het gedicht dat je kan horen in de video en na wat brainstormen en experimenteren met de inhoud van mijn keukenkasten, was bovenstaande video al snel klaar. Op de achtergrond zich je de fles met pikante ‘hotsauce’ staan die we daarna al topping gebruikten voor de congee die we samen aten.

Geen commentaren.
Laat een bericht na: