november 16, 2012
Pasta alla Norma
Pasta alla Norma AKA ‘Favourite spaghetti’
Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon.
Pasta alla Norma
Ingrediënten
- 1 aubergine(s)
- 250 gram gepelde tomaten uit blik of pulpo
- 1 teentje knoflook
- 250 gram pasta spaghetti
- 1/2 blokje fetakaas
- 1 EL basilicum gedroogde
- peper en zout
- basilicum verse (optioneel)
- 150 gram spek lin blokjes (optioneel)
Instructies
- Snijd de aubergine in 2 en vervolgens in plakjes van +/- 5 mm.
- Bak de aubergine in een beetje olijfolie gaar. Je kan de plakjes in meerdere keren bakken.
- Fruit de spekjes indien je die gebruikt in een beetje olijfolie mooi knapperig. Voeg op het einde de look toe en fruit die even aan.
- Voeg de gepelde tomaten en gedroogde basilicum toe een laat de saus gedurende +/- 15 min pruttelen.
- Kook de spaghetti ondertussen gaar.
- Meng de spaghetti met de saus, verkruimel er de fetakaas over en garneer met verse basilicum.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments