Zuurdesembrood
Heb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Continue ReadingHeb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Continue ReadingPersimmon aka kaki of sharon fruit Kan jij ook niet uit aan de verschillende benamingen van deze prachtig oranje vrucht? Ik...
Continue ReadingNa twee jaar experimenteren, een 30-tal batches en één workshop, mag ik (denk ik) van mezelf zeggen dat ik het azijn...
Continue ReadingIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Continue ReadingCheck mijn recept voor zelfgemaakte hazelnootboter. Lokaal, bio & zerowaste!...
Continue ReadingBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Continue ReadingChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Continue ReadingEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Continue ReadingHeb je nog wat zwart thee over? Gebruik de warme thee om gedroogde vruchten te weken voor deze kruidige cake....
Continue ReadingLiggen er weeral een paar bananen gespikkeld te wezen op je aanrecht en zijn ze echt té rijp om nog op...
Continue ReadingKnapperige Chioggia bieten met karwijzaad. Heerlijk als side dish bij Aziatische gerechten of gerookte vis....
Continue ReadingEen gekruid, stroperig dessert gemaakt van overschotjes gedroogd fruit...
Continue ReadingBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Continue ReadingEen eenvoudig recept om restjes witte knolgroenten om te vormen tot een kruidig brood....
Continue ReadingEen lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...
Continue ReadingKruidige cake met gember van overrijpe persimmon....
Continue ReadingGezonde pindakaas? Lekker vals spelen met een restje pompoen....
Continue ReadingRestje varkensvlees wordt lekker vettige rillette. Een perfect hapje!...
Continue ReadingDe perfecte transitie van koud weer, naar de lente in de vorm van een lauwwarme salade....
Continue ReadingTransformeer een verrimpelde appel in een lekkere topping voor op salades, boterhammen, desserts en nog veel meer...
Continue Reading