december 25, 2012
Restje kaviaar
Roerei met kaviaar
- Maak een roerei zoals gewoonlijk.
- Dien op met je restje kaviaar, zure room en een beetje rode ajuin.
Een lekker hapje: Duivelseieren
- Kook de eieren tot ze hard zijn.
- Snijd de eieren in 2 en haal het eigeel eruit.
- Men het eigeel met een beetje mayonaise, mosterd, witte wijnazijn en een beetje peper en zout.
- Vul de eieren opnieuw met dit mengsel en werk af met een beetje kaviaar en paprikapoeder.
Post-kerstmis lunch: een gepofte aardappel met kaviaar
- Neem medium grote aardappelen en was deze goed onder de kraan.
- Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie en bak ze gedurende +/- 50 min in een op 200°C voorverwarmde oven tot ze gaar zijn.
- Neem de aardappelen uit de oven en maak een kruiselingse inkeping en duw de aardappel een beetje open.
- Dien op met zure room, een beetje dille, zout en kaviaar. Met en fris slaatje erbij heb je dan een lekker post-kerstmis lunch!
Geen commentaren.