Make the most out of your ingredients
title image

Restje kaviaar

Restje kaviaar

Roerei met kaviaar

  • Maak een roerei zoals gewoonlijk.
  • Dien op met je restje kaviaar, zure room en een beetje rode ajuin.

Een lekker hapje: Duivelseieren

  • Kook de eieren tot ze hard zijn.
  • Snijd de eieren in 2 en haal het eigeel eruit.
  • Men het eigeel met een beetje mayonaise, mosterd, witte wijnazijn en een beetje peper en zout.
  • Vul de eieren opnieuw met dit mengsel en werk af met een beetje kaviaar en paprikapoeder.

Post-kerstmis lunch: een gepofte aardappel met kaviaar

  • Neem medium grote aardappelen en was deze goed onder de kraan.
  • Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie en bak ze gedurende +/- 50 min in een op 200°C voorverwarmde oven tot ze gaar zijn.
  • Neem de aardappelen uit de oven en maak een kruiselingse inkeping en duw de aardappel een beetje open.
  • Dien op met zure room, een beetje dille, zout en kaviaar. Met en fris slaatje erbij heb je dan een lekker post-kerstmis lunch!
Geen commentaren.
Laat een bericht na: