Make the most out of your ingredients
title image

Mijn allereerste video

Mijn allereerste video

Empty the Fridge - mij eerste video

Op 8 februari was de grote dag aangebroken. Britt, Caro en Silke stonden om 11 uur stipt aan mijn voordeur (of eerder die van mijn broer) met hun camera, ‘fluffy’ microfoon en een tas restjes in de aanslag.

De meiden volgen de opleiding Bachelor Journalistiek aan de Thomas More School (campus De Ham) in Mechelen. Ik leerde Silke van A life lounge kennen via een bloggersmeetup. Een leuke middag met een hoop blog-grieten en hun ‘over-sized’ camera’s.

Video-reportage

Een paar weken later mailde Silke mij met de vraag of ze mij samen met Britt en Caro mocht komen filmen voor hun reportage-opdracht.

  • Het doel? opnames maken voor hun reportage-project
  • De makers? Britt Moras, Caro Van Looy en Silke Ribus
  • Het onderwerp? Yours truly
  • Het script? Een mini-reportage over Empty the Fridge en koken met restjes.

Bekijk hier het resultaat van mijn allereerste video!

Action

Empty the Fridge - Video 3

De set

Aangezien ik zelf geen open keuken heb je bij een kook-video natuurlijk wel moet kunnen zien wat de kok in kwestie allemaal in de potten roert, leende ik die dag het appartement van mijn broer. De perfecte set met een open keuken waar we van verschillende kanten konden filmen.

Empty the Fridge - Video 4

Het resultaat

Met de restjes rijst, kaas en groenten die de meiden meebrachten maakten we een vegetarische rijstgratin.

Bekijk het recept hier >

Empty the Fridge - Video 5

1Commentaar
Laat een bericht na: