Make the most out of your ingredients
title image

8 kruidige confituurrecepten met zomerfruit

8 kruidige confituurrecepten met zomerfruit

Empty the Fridge - 8 kruidige confituurrecepten met zomerfruit

21 juni luidde officieel de zomer in. En dat betekent niet enkel lekker weer, maar ook dat je naar hartelust seizoensgebonden fruit kan kopen. Allerhande fruit zoals nectarines, abrikozen, kersen en allerlei bessen kan je de komende maanden lekker vers, lokaal en voor een prikje kunnen kopen.

Hier vind je alvast een overzicht van wat er allemaal in seizoen is tijdens de zomer.  En ook de rabarber gaat nog heel even mee.

8 kruidige confituurrecepten met zomerfruit

Ikzelf ben al blij met mijn grote kom overzicht oats met seizoensfruit in de ochtend.  Maar nog beter is het om je eigen confituur te maken zodat je er heel het jaar lang van kan genieten.

Confituurreepten genoeg op het web, dus presenteer ik jullie bij deze een iets ongewonere lijst in de vorm van 8 kruidige confituurrecepten met zomerfruit.

Stuk voor stuk recepten waarbij het fruit gecombineerd wordt met verse of gedroogde kruiden voor net dat smaakje meer!

Zerowaste confituur

Ideaal om geen enkel stukje fruit overrijp te laten worden en te moeten weggooien. En tegelijkertijd gebruik je ook nog eens overschotjes verse kruiden op of leeg je een potje gedroogde kruiden dat al een tijdje stof staat te vangen on je voorraadkast.

(bron beeld: shutterstock.com)

Geen commentaren.
Laat een bericht na: